O privire mai bună la Air Jordan 1 Vintage High OG “Midnight Navy”

în aprilie, am dezvăluit că legendarul Air Jordan 1 Vintage High “Midnight Navy” făcea o revenire. Lansat inițial doar în Japonia în 2001, Sneakerheads în afara țării Soarelui Rising au așteptat pe acestea practic două decenii, precum și acum, așteptarea s -a terminat practic.

Lucrând la o bază de piele albă căzută, „Midnight Navy” este suprapus cu panouri de piele de căprioară albastru închis, care sunt moi, precum și netede la atingere. Un Nike Swoosh din argint metalic alunecă de -a lungul lateralului, precum și panourile laterale mediale la fel ca OG, în timp ce tema semnăturii de baschet cu aripi este bine dezgropată pe gleznă pentru acel aspect tradițional.

Imagine prin EarlyGVNG

Imagine prin EarlyGVNG
Deși încă nu elimină dacă acest Air Jordan 1 va primi sau nu talsa originală „Co.JP”, zvonul spune că acesta este un remake unu la unu, astfel încât multe vor fi probabil. Rotunjirea tuturor este o frumoasă talpă a aerului, finalizând designul cu adevărat renumit.

Unul dintre cei mai vorbiți despre Jordani în ani, Nike Air Jordan 1 Vintage High OG „Midnight Navy” este de așteptat să scadă în jurul sezonului de sărbători, așa că asigurați -vă că o păstrați blocat la unicul furnizor dacă aveți nevoie de o pereche în colecția dvs. . Să înțelegem ce credeți despre acest colourway, precum și în timp ce sunteți aici, vă apropiați de Air Jordan 1 High OG „Black Brevet”!

Imagine prin EarlyGVNG

Imagine prin EarlyGVNG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *