Nike Taps Ambush & Comme des Garçons pentru colaborări Dunk

Imagine prin Nike
Fără o umbră de îndoială, 2019 a fost anul scăzutului și nu se pare că asta se oprește în curând. Potrivit Sneaker Insider @pyaks, Nike se uită la Ambush și Comme des Garçons pentru o pereche de colaburi cu căldură mare, care sunt sigure că vă vor stabili colecția vara viitoare!

Chiar dacă au lucrat împreună de multe ori în trecut, acest parteneriat este apreciat ca fiind cea mai bună colaborare SWOOSH a lui Yoon Ahn și Rei Kawakubo. Ambush X Nike Dunk High va fi disponibilă în două culori, inclusiv „Fuchsia activă” și „Spruce Aura”, în timp ce Comme des Garçons X Nike Dunk Low va ajunge într -un duo de arome „negre”. Primul va fi disponibil în dimensionarea unisex, în timp ce cel de -al doilea va fi exclusiv pentru femei.

În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre aceste colaborări Nike Dunk, dar se zvonea că se lansează cândva în vara 2020. Odată ce vor trece multe informații, puteți paria că vă vom anunța imediat Pe cât posibil, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor!

*Alertă de scurgere*: ​​@Nike va renunța la două colaburi mult mai mari în vara 2020, inspirate de @nikesb dunk. @Yoon_ambush va arunca 2 culori în dunk hi’s. În timp ce @Commegarcons va arunca 2 culori negre în Dunk Low.
Vă rugăm RT #NomOreSecrets? pic.twitter.com/sgojvrwvdm

– Py_leaks ™ (@pyaks) 23 septembrie 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *