Obțineți o privire oficială asupra „Fire Red” din Jordan 4, despre care se zice că va fi lansat în acest an

Nike Air Jordan 4 „Fire Red” este unul dintre cele mai bune culori din Jordan din toate timpurile, iar fanii etichetei au fost Așteptăm cu nerăbdare o actualizare de când am raportat pentru prima dată în martie că au fost stabilite pentru o relansare în Black Friday. Acum am fost tratați cu imagini oficiale cu amabilitatea aplicației Nike Snkrs, creând și mai mult hype în jurul perechii!

Lansat pentru prima dată în 1989 și proiectat de legendarul Tinker Hatfield, AJ4 este una dintre cele mai îndrăgite siluete Jordan din toate timpurile și, pentru prima dată aceste roșii de foc.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Colorway -ul curat prezintă un strat de bază alb și prezintă lovituri de roșu și negru pentru un aspect izbitor. Uppii sunt conceputi predominant din piele premium pe tot parcursul, cu panouri de plasă situate atât pe laterale, cât și pe cele mediale pentru a rupe aspectul. Aripile de semnătură ale perechii de pe fiecare parte în negru, în timp ce un logo Jumpman este prezent pe fila limbii.

Așa cum am menționat anterior, logo -ul Nike Air este în relief pe fila călcâiului pentru o atingere OG, cu o talpă intermediară voluminoasă și neagră de sub picioare, care înclină o unitate de aer Nike vizibilă sub călcâie pentru un plus de confort atât pe teren, cât și în afara baschetului.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Dacă doriți să puneți mâna pe Jordan 4 „Fire Roșu”, va trebui să țineți foc mai mult timp. Perechea are o dată de lansare zvonită pentru Black Friday, deși încă nu s -a confirmat nimic. Păstrați-l blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente știri și actualizări și, în timp ce sunteți aici, consultați cel mai bun aspect încă la „Sail” din off-White X Jordan 5!

Imagine prin Nike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *