Infraroșii, precum și hiturile violet își descoperă metoda pe Nike Air Max 97

dacă încercați să găsiți următorul dvs. adidaș zilnic, atunci nu căutați în plus decât Nike Air Max 97 ultra „infraroșu/violet”. Cu o paletă de culori mac, accente albe, precum și o siluetă celebră, acest adidaș are cu adevărat totul.

Luând silueta tradițională Air Max 97, precum și făcând -o și mai elegantă, precum și mult mai simplificată, acest Ultra se mândrește cu o combinație sintetică, precum și o combinație sintetică în partea superioară. Cuplă acest lucru cu acoperiri fabricate, precum și ai unul dintre cele mai curate adidași de pe piață.

Ceea ce diferențiază acest adidaș este utilizarea infraroșilor, precum și a violetului de curte în partea superioară. Cu o piele albă suplă pe garda de noroi, aceasta este contracarată de culorile menționate anterior de -a lungul valurilor din partea superioară.

Rotunjit cu un panou de argint, precum și un swoosh alb deasupra talpului alb alb, acest adidaș este epitomul curat. Nike Air Max 97 „infraroșu/violet” va lovi comercianții în săptămânile următoare. Păstrați -l blocat la singurul furnizor pentru toate cele mai bune știri, precum și lansările din comunitatea de adidași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *