O prezentare de șoc se întâmplă astăzi pentru off-white x Serena Williams X Nike Blazer „Queen”

Unii instructori de fitness sunt atât de restrânși încât nici măcar nu primesc o lansare verificată. Luăm de exemplu, off-white x Serena Williams x Nike Blazer-„Queen”. Sigur, unele dimensiuni eliberate de statul de stat, însă acestea au fost un mit pentru cei care intenționează să fie ofițer de poliție chiar aici, în Marea Britanie. La fel ca și cu prețuri atât de abrupte de vânzare, acestea sunt chiar mai mult la îndemână.

Înainte de a accepta acest lucru ca doar un alt L, astăzi ar putea oferi o speranță de a face față …

Se zice că acest adidaș proeminent este introdus cândva în următoarele 12 ore cu ajutorul comerciantului de înaltă calitate SSENSE. Pagina este deja online, ceea ce ar sugera o lansare iminentă. Costul de 130 de lire sterline este atrăgător, cu condiția ca acestea să vândă peste 1000 de lire sterline.

Talea interioară a curcubeului este cea care face ca acest instructor de fitness X Nike Off-off-Nike să fie atât de popular. Campionul Grand Slam, Serena Williams, furnizează inspirația stilului. Acesta este singurul adidaș alb care a funcționat o cravată colorată cu sferă de tenis.

Păstrați -l blocat la SSENSE, precum și să fie pregătiți, deoarece acestea ar putea introduce în orice moment. În caz contrar, veți fi primul care vor auzi despre introducere prin intermediul @thesolerestocks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *