Apropiați -vă cu Air Jordan 3 „Cardinal Red”

dezvăluit oficial ca parte a colecției Vintage Brand Jordan Spring 2022, Air Jordan 3 „Cardinal Red” este una dintre numeroasele picături anticipate din acest sezon. Continuarea spirituală a renumitului Air Jordan 7 „Cardinal”, care a fost lansat ultima dată în 2011, chiar dacă am așteptat peste zece ani pentru asta, cu siguranță a meritat.

Cu o construcție de piele incredibil de extravagantă, diferite structuri, precum și complete își fac metoda în acest Air Jordan 3 pentru o adâncime suplimentară. De exemplu, panourile cu pietricele cuprind majoritatea superioară, în timp ce perforațiile își fac metoda atât la călcâie, cât și la limbă. De asemenea, veți descoperi o gardă de noroi netedă care se înfășoară în întregime a pantofului, pe lângă imprimarea tradițională a elefantului care conturează aspectul general al AJ3, precum și senzația.

Imagine prin DSDAN1
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin DSDAN1
Transport int’l

Vezi mai mult

Accentele „Curry Light” adaugă contrast cu ochelarii, în timp ce nuanțele puternice „Cardinal Red” au lovit șoseaua, precum și Nike Air Midsole de sub picioare. Pentru a încheia totul, AJ3 are o talpă „gri de ciment”, finalizând designul.

Dacă doriți Nike Air Jordan 3 „Cardinal Red” din colecția dvs., atunci nu trebuie să așteptați la fel de mult. Sursele noastre ne spun că acestea vor lovi rafturi pe 24 februarie, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună posibilitate de a face polițist! Să înțelegem dacă le veți adăuga la rotația dvs. luna viitoare, precum și în știri asociate, Air Jordan 4 „Canyon Purple”, precum și „Olive Canvas” scad ambele în august!

Imagine prin DSDAN1
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine prin DSDAN1
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *