Prima privire la colecția Stone Island X Nike 2019

pentru a sărbători al patrulea și ultimul major al Golfului din sezonul 2019, Nike a atins Insula Stone pentru o colecție axată pe golf, care a fost făcută pentru a aborda toate condițiile meteorologice. Modelată pe un jucător profesionist din nordul irlandez Rory McIlroy, colaborarea include două piese inovatoare care duc îmbrăcăminte tehnică la un alt nivel.

Cuprinzând o geacă și un pulover pentru gâtul echipajului, ambele piese permit purtătorilor să se relocă cu ușurință și să se laude cu o tonă de caracteristici specifice golfului, inclusiv buzunare pentru bile, tricouri, precum și mănuși.

Disponibil în două și, respectiv, trei culori, fiecare articol este conceput dintr -un satin de bumbac de calitate militară pentru o experiență ultra respirabilă care nu compromite rezistența la apă. Pentru a adăuga acest lucru, fibrele adaptive ale semnăturii Stoney fac, de asemenea, o apariție aici, blocând căldură și menținând temperatura optimă a corpului.

„Unul dintre lucrurile care m -au făcut întotdeauna entuziasmat este faptul că cei care iubesc sportul iubesc Insula Stone. Golful mă fascinează în mod deosebit, deoarece este un joc de precizie în care concentrarea și puterea joacă un rol fundamental asupra gestului atletic și asupra performanței ”, a spus directorul creativ și președintele Stone Island Carlo Rivetti într -un comunicat de presă.„ Lucrând la haine cu Nike Golf ne -a oferit oportunitatea de a crea adevărate piese tehnice și performante. Este prima dată pentru Stone Island pe terenul de joc, într -unul dintre cele mai nobile sporturi din lume. ”

Colecția Stone Island X Nike 2019 își va face debutul în timpul turneului și va lansa la nivel mondial pe 25 iulie la Nike și Select Stockists. Spuneți -ne dacă sunteți interesat să adăugați acestea la colecția dvs. și, în timp ce sunteți aici, de ce să nu consultați restul gamei Nike Sneaker?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *