Ambush X Nike Dunk High primește în sfârșit o dată de lansare!

Ambush X Nike Dunk High este pe radarul nostru mai degrabă de mult timp. În primul rând, a dezvăluit toată metoda din februarie în cadrul Săptămânii modei din New York, parteneriatul cu brandul cu sediul în Tokyo a fost întârziat de mai multe ori fără nicio lansare la vedere. Păstrând acest lucru, Yoon Ahn însăși a dus acum pe Instagram pentru a dezvălui data oficială a scăderii, precum și aici este ce trebuie să știți!

Luând o motivație grea din cultura motocicletei, siluetei i s -a oferit o structură total de tipărită pentru un finisaj mult mai greu. Cu condiția ca aici, într -o schemă de culori Ultra Clean, precum și de culori albe, clădirea de piele Luxe oferă o strălucire mică în lumină, în timp ce talpa interioară suplimentară adaugă o înălțime de bit la renumitul design dunk.

Poate că cel mai izbitor aspect în stil este marele Nike Swoosh care trage pe lateral, precum și panourile mediale, precum și toată metoda dincolo de călcâie. În timp ce acest lucru a fost destul de discutabil în rândul adidașilor, credem că oferă pantofului o estetică rapidă care se potrivește complet cu tema colabului.

Set să scadă cândva în decembrie, Ambush X Nike Dunk High ar putea, de asemenea, să se prezinte împreună cu un colorat „roz letal”, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem ce credeți despre acest pantof, precum și în timp ce sunteți aici, este posibil să vă aruncați și prima privire asupra ideilor X Nike SB Dunk High „Duck”!

Imagine prin yoon_ambush

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *