Adidas Ultra Boost OG primește o dată verificată de reîncărcare

În februarie 2015, Adidas a introdus silueta Ultra Boost. Considerat de mulți adidași ca unul dintre cei mai iconici adidași din toate timpurile, precum și de mulți sportivi drept cel mai bun pantof de alergare făcut vreodată, ultra Boost a scăzut pentru prima dată într -un colorat unic, precum și acum, trei ani mai târziu, OG Ultra Boost primește o reîncărcare!

Deși planul de culoare minimalist arată aproape sedat în comparație cu iterațiile prezente, în specificul „prototip” al Ultra Boost, Ultra Boost, Colourway rămâne la fel de lipsit de vârstă ca întotdeauna. Prezentând un prim -plan negru superior, tricotatul gri este prezent în jurul cutiei de la picioare, precum și o ceașcă de călcâie violet profundă se încadrează în designul tradițional. Desigur, la fel ca originalul, această versiune se află pe partea de sus a unei talpă intermediară de lungime de lungime pentru un confort suplimentar, precum și un pas mai ușor.

Preluat pentru a reîncărca pe 31 decembrie, să înțelegem dacă sunteți sau nu în jos în secțiunea de comentarii de mai jos!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că veți inspecta cele mai recente la sfârșit. Îmbrăcăminte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *