Aruncați o privire aruncată la Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay”

când am aruncat primul nostru aspect al alergătorului de spumă Yeezy “MX Cream Clay” înapoi la începutul verii, am fost sincer un pic surprinși . Ca și cum cineva ar fi achiziționat o pereche de „nisip” nou, precum și ar fi ales să stea pe un poo canin, aceasta a fost imaginea care se uita la minte atunci când acestea s -au scurs pentru prima dată. Păstrând acest lucru, legenda care este Don C a dus acum pe Instagram pentru a împărtăși o privire aruncată a culorii în cauză, precum și pentru a fi corecte, nu arată pe jumătate rău.

Aparent influențat de cookie -uri, precum și de cremă, „MX Cream Clay” este împărțit în două jumătăți. Jumătatea superioară a Yeezy este scufundată într-un plan alb, pregătit pentru vară, în timp ce jumătatea de jos are o combinație maro pământească, care pare că este pregătită să coboare, precum și murdară în această toamnă. Acest lucru este vopsit deasupra unei clădiri de spumă dintr -o bucată care combină spuma EVA, precum și alge – aceasta din urmă fiind incredibil de durabilă.

Restul de spumă RNNR este realizat cu o mulțime de perforații cu cei de la călcâie, care ar putea face un omagiu adidas -ului Adidas Grave talpa descoperită pe Yeezy Creștere 700. Rotunjirea a tot ce este o talpă ondulată de cauciuc care oferă tracțiune rezistentă cu fiecare pas , finalizarea designului.

Set să scadă pe 2 august, asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună posibilitate pentru ofițerul de poliție, adidas yeezy spumă rnnr “mx crem argilă”! Să înțelegem ce credeți despre acest colorat distinct, precum și în timp ce sunteți aici, este posibil să vă apropiați și cu Yeezy Crește 350 V2 “MX Rock”!

Imagine prin Chicagodonc
Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *