Aruncați o privire mai bună la Nike Air VaporMax Plus Grid „Wolf Grey”

Hibridul preferat al tuturor s -a întors! Nike Air VaporMax Plus „Wolf Grey” este chiar aici, precum și ce pantof este.

Începând cu silueta în sine, acest pantof s -a dovedit a fi un master de marcă Swoosh. combinând 2 dintre numeroasele siluete idolizate ale lui Nike, precum și căutate; TN Air Max Plus, precum și VaporMax, acest adidaș are acum propriul statut de cult.

Pornind de jos, sub picioare, avem talpa VAPOMAX recunoscută instantaneu. Această unitate complet expusă este, probabil, cea mai confortabilă adidași de pe piață. Venind cu 360 de grade de amortizare, este greu de pus în cuvinte exact cât de confortabil este cu adevărat acest pantof.

Pe măsură ce îți lucrezi drumul, acesta este locul în care TN Air Max Plus o parte a pantofului se referă la viață. Cu suprapunerile tradiționale TPU, precum și partea superioară asemănătoare cu undă, această iterație specifică este una care iese în evidență cu adevărat. Venind cu un model de grilă îndrăzneț în partea superioară, aceste gri tonale ajută pentru a oferi adidașului un aspect premium.

Atingerea vânzătorilor selectați în curând, Nike Air Vapormax Plus „Wolf Grey” este un lucru necesar pentru rotația dvs. actuală. Păstrați -l blocat la unicul furnizor pentru toate cele mai semnificative știri, precum și lansările din comunitatea de adidași.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *