Actualizați -vă rotația de vară cu Nike Air Max 720 „Spirit Teal”

cu vara oficial aici, este timpul să vă îmbunătățiți rotația cu noul Nike Air Max 720 „Spirit Teal”! Unul dintre cele mai curate colorate AM720 până în prezent, având în vedere că silueta și -a făcut debutul la începutul acestui an, nu doriți să pierdeți!

Prezentând un alb -curățat curat, se potrivesc superior pentru cea mai mare experiență de respirație, „Spirit Teal” Hits caracteristici pe „Air Max”; Insigna de limbă, brandul cu călcâie swoosh și airbag -ul cu lungime completă, care se întâmplă doar pentru a fi cel mai ciudat sistem al lui Nike. Mai mult decât atât, este format din peste 70% din deșeuri produse reciclate, așa că dacă sunteți un adidaș care dorește să -și scadă amprenta de carbon, acesta este pantoful pentru dvs.

Disponibil acum la Offspring, cezi de Nike Air Max 720 „Spirit Teal” din colecția ta, așa că asigurați -vă că veți pune mâna pe o pereche în timp ce este încă disponibilă! Să înțelegem dacă veți adăuga o pereche la rotația dvs. în acest sezon și, în timp ce sunteți aici, aruncați o privire la gama completă Nike Sneaker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *