Nocta X Nike Hot Step Air Terra are în sfârșit o dată de lansare

după ceea ce pare a fi luni de anticipare, Colaborarea cu așteptare a lui Drake, Noctta X Nike Hot Step Air Terra, a primit în sfârșit o dată de lansare. Atât variantele înnegrite, cât și cele triplate albe sunt setate să cadă și o mulțime de adidași se pregătesc pentru a le adăuga la colecțiile lor. Adidașii au fost tachinați în imagini scurse de multe ori, dar acum am fost tratați cu imagini oficiale de campanie, cu amabilitatea lui Nike, arătând cum vor arăta adidașii.

În primul rând, este Nocta X Nike Hot Step Air Terra „Chrome White” care prezintă un aspect în mare parte albă, cu detalii metalice cromate adăugând un strat suplimentar de adâncime la design. Silueta este nouă pentru această colaborare, dar se inspiră din versiunile retro Air Max de la începutul anilor 2000, cu o mulțime de detalii SWOOSH și accente galbene pe talpă, făcând din acestea un adidaș foarte bine rotunjit.

Imagine cu ajutorul Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “Alb”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine cu ajutorul Nikenocta x Nike Hot Step Air Terra “Alb”

Transport int’l

Vezi mai mult

Pentru a contrasta perechea albă, Nocta X Nike Hot Step Air Terra „Triple Black” folosește în schimb un aspect absolut furios, care, fără îndoială, se va împerechea perfect cu un costum de piese. Swooshes cromate sunt din nou prezente și de data aceasta sunt incluse aproximativ 3M detalii, ceea ce indică faptul că acestea se reflectă în întuneric. Talpa interioară chunky ascunde multă amortizare, cu o unitate vizibilă Air Max sub călcâie.

Dacă vă place aspectul viitoarei NOCTA X NIKE Hot Step Air Terra, atunci vestea bună este că ambele perechi sunt setate pentru lansare la nivel global pe 3 martie cu ajutorul site -ului NOCTA, cu o versiune mai largă așteptată să fie urmată. Asigurați-vă că îl mențineți blocat în ideal aici, la singurul furnizor pentru toate știrile și actualizările actuale de adidași și, în timp ce sunteți aici, consultați acest nou Air Force 1!

Imagine cu ajutorul Nikenocta X Nike Hot Step Air Terra „Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine cu ajutorul Nikenocta X Nike Hot Step Air Terra „Negru”

Transport int’l

Vezi mai mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *